Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.10.2018
Vítejte na NINEX.cz
Vítejte na NINEX.cz carbon rámy a díly z carbonu pro Vaše kolo číst celé
26.10.2018
Doporučujeme přilbu na kolo NINEX s výsuvným sklem
Doporučujeme přilbu na kolo NINEX s naší přilbou NINEX s výsuvným sklaem si již nikdy nezapomenete brýle na kolo :) https://www.ninex.cz/Prilba-na-k... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
08.06.2019
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK Nejrychlejší vstřebatelnost HOŘČÍKU ! číst celé
07.06.2019
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici !
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici ! číst celé
07.06.2019
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát !
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát ! číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
    1. Obchodní společnosti Vladimír Bědajanek (Fyzická osoba, majitel značky niniex.cz dále jen e-shop, provozovna servis a výdejní místo)

      se sídlem Na Sovinci 859/15, 724 00 Ostrava 24

      identifikační číslo: 60773928

      DIČ: CZ7509025513

      číslo provozovny: 1001339860

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK
08.06.2019
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK Nejrychlejší vstřebatelnost HOŘČÍKU ! číst celé
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici !
07.06.2019
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici !
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici ! číst celé
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát !
07.06.2019
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát !
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát ! číst celé
NOVINKA! disk silniční karbonový galuskový
06.06.2019
NOVINKA! disk silniční karbonový galuskový
NOVINKA! disk silniční karbonový galuskový číst celé

    Logo    logo      Cyklobazarek.cz  

 

                                                            

Kontakty

Vladimír Bědajanek Majitel značky NINEX

Ostrava - Stará Bělá

Na Sovinci 859/15

72400

Tel: +420 732 562 562

IČ: 60773928

Dič.: CZ7509025513

Email.: ninexcarbon@gmail.com

www.ninex.cz

Najdete nás zde:

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz