Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.10.2018
Vítejte na NINEX.cz
Vítejte na NINEX.cz carbon rámy a díly z carbonu pro Vaše kolo číst celé
26.10.2018
Doporučujeme přilbu na kolo NINEX s výsuvným sklem
Doporučujeme přilbu na kolo NINEX s naší přilbou NINEX s výsuvným sklaem si již nikdy nezapomenete brýle na kolo :) https://www.ninex.cz/Prilba-na-k... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
08.06.2019
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK Nejrychlejší vstřebatelnost HOŘČÍKU ! číst celé
07.06.2019
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici !
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici ! číst celé
07.06.2019
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát !
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát ! číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
    1. Obchodní společnosti Vladimír Bědajanek (Fyzická osoba, majitel značky niniex.cz dále jen e-shop, provozovna servis a výdejní místo)

      se sídlem Na Sovinci 859/15, 724 00 Ostrava 24

      identifikační číslo: 60773928

      DIČ: CZ7509025513

      číslo provozovny: 1001339860

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK
08.06.2019
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK Nejrychlejší vstřebatelnost HOŘČÍKU ! číst celé
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici !
07.06.2019
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici !
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici ! číst celé
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát !
07.06.2019
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát !
NOVINKA! Počítač FORCE USB 13 bezdrát ! číst celé
NOVINKA! disk silniční karbonový galuskový
06.06.2019
NOVINKA! disk silniční karbonový galuskový
NOVINKA! disk silniční karbonový galuskový číst celé

    Logo    logo      Cyklobazarek.cz  

 

                                                            

Kontakty

Vladimír Bědajanek Majitel značky NINEX

Ostrava - Stará Bělá

Na Sovinci 859/15

72400

Tel: +420 732 562 562

IČ: 60773928

Dič.: CZ7509025513

Email.: ninexcarbon@gmail.com

www.ninex.cz

Najdete nás zde:

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz